Tačke na petrulji: Kužki rešijo pingvine / Kužki rešijo delfinčka (S02E01)

Tačke na Patrulji: Kužki rešijo pingvine / Kužki rešijo delfinčka je dvojna celotna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol)

Kužki rešijo pingvine (Pups Save the Penguins)

Riki in Tačke pomagajo pri preiskavi, da ugotovijo, kam izginjajo ribe it čolna lapitana Turba. S svojo novo vohunsko opremo Bron pregleda čoln in se odpravi pod palubo, kjer odkrije skupino nadobudnih pingvinov! Zdaj morajo Tačke ujeti spolzke osumljence in najti način, kako jih spraviti nazaj na južni tečaj!

Kužki rešijo delfinčka (Pups Save a Dolphin Pup)

Tačke in Riki morajo pomagati mladiču delfina, da se skupaj s starši vrne v zaliv.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.