Tačke na patrulji: Opica Manca / Mali Hujček (S01E20)

Tačke na patrulji: Opica Manca / Mali Hujček je brezplačna celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Opica Manca (Pups Go All Monkey)

Opica z imenom Manca je pobegnila iz vagona vlaka. Vlak naj bi jo odpeljal nazaj v džunglo. Zdaj vozi kombi gospoda Porterja po zalivu Pustolovščin in Tačke na Patrulji jo morajo varno ujeti.

Mali Hujček (Pups Save a Hoot)

Riki in Tačke na patrulji mora rešiti Mamo Hujček. Mama je ujeta na drevesu, ki bo neverno padel v zaliv. Ali bo Tačkam na patrulji uspelo rešiti mamo malega Hujčka?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.