Tačke na Patrulji: Pasja Kopel / Jesenski Festival (S01E01)

Tačke na Patrulji: Pasja Kopel / Jesenski Festival je dvojna celotna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol)

Pasja Kopel (Pups Make a Splash)

Čoln Kapitana Turba je trčil v skalo in se potaplja! Riki in Tačke na patrulji so pripravljeni za akcijo. Medtem ko Riki in Zuma vlečeta čoln na varno, se Roki in Sila trudita, da ga popravita. Ladja ostane na površju dovolj dolgo, da jo lahko pripeljejo do pristanišča. Vsi južki ostanejo suhi – razen Rokija!

Jesenski Festival (Pups Fall Festival)

Riki in Tačke so zelo navdušeni nad prihajajočim jesenskim festivalom. Zgodnja snežna nevihta ogrozi pridelek kmetice Jumi – in celotni festival – Riki in Tačke tekmujejo s časom in vremenom, da poberejo vso sadje, preden zapade sneg.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.