Tačke na patrulji: Kužki in steblo fižola / Kužki rešijo Turbojeve (S01E23)

Tačke na patrulji: Kužki in steblo fižola / Kužki rešijo Turbojeve, je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki in steblo fižola (Pups and the Beanstalk)

Deček Aleks sanja, da je velikan. Da nebi povzročil preveč škode v Zalivu Pustolovščin, mu morajo Riki in Tačke na patrulji pomagati. Kužki za morajo zamotiti in ga zvabiti nazaj na fižolovo steblo.

Kužki rešijo Turbojeve (Pups Save the Turbots)

Kapitan Turbo slika redke modronoge ptice. Njegov francoski bratranec Francois Turbo mu pri iskanju ptic pomaga. a obtiči na skalni pečini! Riki in Tačke na patrulji priskočijo na pomoč. Ali bodo oba bratranca spet srečno skupaj?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.