Tačke na patrulji: Kužki in piratski zaklad (S01E26)

Tačke na patrulji: Kužki in piratski zaklad, je celotna risanka v slovenščini v dolžini 20 minut o dečku Rikiju in njegovih kužki. Tačke na patrulji vedno radi priskočijo na pomoč in pomagajo v Zalivu Pustolovščin. Originalni naslov slovenske sinhronizirane risanke je PAW Patrol:Pups and the Pirate Treasure.

Kapitan Turbo po naključju najde skrivno votlino, ki je bila nekoč piratsko skrivališče. Tačke na patrulji ga rešijo in najdejo skrivnosten in nepopoln zemljevid do piratskega zaklada. Pustolovščina se nadaljuje, ko mladiči sledijo namigom, da bi našli manjkajoče dele zemljevida. Bodo kužki uspeli sestaviti zemljevid in najti pot do neverjetnega potopljenega gusarskega zaklada?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.