Tačke na patrulji: Kužki in velika dirka / Kužki in zmagovalna torta (S01E25)

Tačke na patrulji: Kužki in velika dirka / Kužki in zmagovalna torta, je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki in velika dirka (Pups Great Race)

Danes je dan velike dirke po Zalivu Pustolovščin. Kužki bodo tekmovali med seboj po vsem mestu, da bodo izvedeli, kdo je najhitrejši mladič. Na veliki dirki se nepričakovano pojavi še en tekmovalec: Aleks s svojem super triciklom!

Kužki in zmagovalna torta (Pups Take the Cake)

Gospod Porter se prijavi na tekmovanje v izdeloavi tort. Riki in Tačke na patrulji mu pri tem pomagajo. Speči mojajo največjo in najokusnejšo torto. Začenja se tekmovanje s časom, ali bo njihova torta spečena pravočasno za tekmovanje!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.