Tačke na patrulji: Kužki rešijo super kužka / Kužki rešijo Rikijevega robota (S01E19)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo super kužka / Kužki rešijo Rikijevega robota je brezplačna celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo super kužka (Pups Save a Super Pup)

Robi se pretvarja, da je “Apollo the Super-Pup”, psiček superjunak na televiziji, ki sam reši dan. Toda zaradi igranja, da sta superjunaka, se Robi in strojevodja ujeta v tunelu za skalnim plazom. Ali lahko Riki in Tačke na patrulji rešijo vlak, sprevodnika in Robija?

Kužki rešijo Rikijevega robota (Pups Save Ryder’s Robot)

Rikijev novi robotski mladiček se izgubi. Kužki morajo robota ustaviti, da ga lahko Riki popravi. Če ne pohitijo, se lahko zgodijo slabe stvari. Bodo Tačke na patrulji rešile problem?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.