Tačke na patrulji: Kužki rešijo taborjenje / Težave z želvami (S01E22)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo taborjenje / Kužki in težave z želvami, je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo taborjenje (Pups Save the Camping Trip)

Županja Dobrota, Piščeleta, Roki in Sila se odpravijo na kampiranje, da bi si prislužili skavtske značke, toda med iskanjem jagod Piščeleta pade v jamo! Tačke na Patrulji morajo rešiti svojega pernatega prijatelja!

Kužki in težave z želvami (Pups and the Trouble with Turtles)

Na tone želvjih mladičev se pojavlja po celem Razgledniku. Ali jim Tačke na Patrulji lahko pomagajo vrniti domov, preden se poškodujejo?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.