Tačke na patrulji: Kužki in boogie v svetilniku / Kužki rešijo Rikija (S01E24)

Tačke na patrulji: Kužki in boogie v svetilniku / Kužki rešijo Rikija, je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki in boogie v svetilniku (Pups and the Lighthouse Boogie)

Županja Dobrota in Aleks se s čolnom na vesla odpravita v zaliv. Od blizu bi se rada ogledala kita enoroga. Približa se nevihta in čoln na vesla odnese na odprto morje. Riki in Tačke na patrulji priskočijo na pomoč, Jim bo uspelo rešiti Aleksa in županjo Dobrota?

Kužki rešijo Rikija (Pups Save Ryder)

Med pohodom Riki odkrije, da je koza Garbie obtičala na robu pečine! Sam poskuša rešiti Garbieja na varno, a pri tem sam obtiči. Pokliče Tačke na Patrulji na pomoč. Riki se znajde v velikih težavah, ker kužki ne vedo, kje se nahaja. Kužki se morajo znajti sami in organizirati reševalno akcijo, ga bodo kužki uspeli rešiti?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.