Tačke na patrulji: Pes-Fu (S02E19)

Tačke na patrulji: Pes-fu, celotna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (originalni naslov je PAW Patrol: Pup-fu).

Sansai Yumi uči vse kužke starodavne veščine Pes-Fu. Tačke na patrulji in nagajivi mucki iz sosednjega mesta tekmujejo za svoje pasove, ko naletijo na starodavni zvitek, ki hrani vse skrivnosti umetnosti. Župan iz sosednjega mesta ukrade zvitek in Tačke na patrulji so poklicani, da ga najdejo in vrnejo nazaj Sansai Yumi. V napačnih rokah je lahko nevarno, zato Bronov dron izsledi zahrbtnega župana do njegovega skrivnega brloga, Zuma pa jim pomaga vstopiti skozi skrito jamo v vodi. Super Pes-Fu študent Maršal se prikrade tiho kot miška in skupaj vrnejo zvitek nazaj na prvotno mesto.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.