Tačke na patrulji: Novi kužek (S02E06)

Tačke na patrulji: Novi kužek je celotna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol – The New Pup).

Riki preseneti Tačke na patrulji z njihovim najnovejšim vozilom – avtobusom! Zdaj lahko tačke rešijo dan kjerkoli po svetu v tem 18-kolesnem mobilnem Razgledniku! Ravno ob tem času se Jaka izgubi na južnem tečaju, ko izgubi svojo opremo in telefon. Medtem, ko kužkihitijo na pomoč, se pojavi arktična nevihta, vendar Jaka medtem najde pomoč pri pogumnem mladičku gorskega čuvaja po imenu Everest!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.