Tačke na patrulji: Kužki rešijo bazen / Pasji cirkus (S01E17)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo bazen / Pasji cirkus je brezplačna celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo bazen (Pups Save a Pool Day)

Vroči dan je in Tačke na patrulji se odpravijo v vodni park, toda bazen je prazen! Vodni stolp, ki črpa vodo v bazen, je nagnjen in ima upognjeno cev. Ali lahko Riki in Tačke na patrulji napolnijo bazen, da lahko vsi uživajo na bazenu?

Pasji cirkus (Circus Pup-formers)

Riki in njegovi kužki morajo priskočiti na pomoč, da bi pomagali Eunice in Ellie rešiti cirkus, ko večina nastopajočih zamuja. Ali bo tačkam na patrulji uspelo in bodo naredili cerkuško predstavo?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.