Tačke na patrulji: Kužkoples / Kužki v megli (S01E04)

Tačke na patrulji: Kužkoples / Kužki v megli je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol). Ogledate si jo lahko brezplačno in takoj.

Kužkoples (Pup Pup Boogie)

Tačke na patrulji morajo hitro popraviti tire. Rešiti morajo vagon z novim Pup Pup Boogie na železniški postaji, preden pride naslednji vlak. Pri reševanju si Robi poškoduje tačko, zato mora Riki naučiti Brona, kako uporabljati bager. Bo Rikiju in Tačkam na patrulji uspelo rešiti vse težave?

Kužki v megli (Pups in a Fog)

V svetilniku Zaliva pustolovščin pregori žarnica. Riki in Tačke na patrulji morajo hitro priskočiti na pomoč. V zalivu je gosta megla in svetilnik mora delovati. Bodo kužki pravočasno popravili luč? Se bo njihov prijatelj Kapitan Turbo lahko varno vrnil domov? Takoj si oglejte celo brezplačno epizodo!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.