Tačke na patrulji: Kužki-varuške in njihove prigode / Kužki rešijo ognjemet (S02E16)

Tačke na patrulji: Kužki-varuške in njihove prigode / Kužki rešijo ognjemet je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki-varuške in njihove prigode (Pups’ Adventures in Babysitting)

Županja Dobrota ima polne roke dela s svojima nečakoma dvojčkoma, Julijo in Julijanom. Pokliče Tačke na patrulji, da mu pomagajo in dvojčka rešijo z drevesa. Kasneje se igrajo skrivalnice. Julija in Julijan odločita, da se bosta skrila v Razglednik in preden se dobro zavesta, se znajdeta na nujni vožnji z Zuminim plovilom na zračni blazini. Zuma in Riki s štirikolesnikom, rešita Zumino vozilo in odvlečeta dvojčka na obalo.

Kužki rešijo ognjemet (Pups Save the Firework)

Županja Dobrota prejme paket pujskov namesto ognjemeta. Izkazalo se je, da je poštar površno dostavljal, saj vsak paket vedno znova dostavlja na napačen naslov. Tačke na patrulji morajo urediti nered in najti ognjemet pred veliko predstavo.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.