Tačke na patrulji: Kužki rešijo zaliv / Kužki rešijo dedka (S01E14)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo zaliv / Kužki rešijo dedka je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo zaliv (Pups Save the Bay)

V zalivu je prišlo do razlitja nafte in mladič kita je zaplaval v nafto. Tačke na patrulji morajo očistiti mladiča kita in razlitje nafte, preden poškoduje več živali, ki živijo v Adventure Bayu. Ali ga lahko tačke počistijo, preden se poškoduje še katera žival?

Kužki rešijo dedka (Pups Save a Goodway)

Dan pra-pra-pra-pradedka Groverja je in županja Dobrota je nestrpno načrtovala današnje praznovanje. Kip svojega pra-pra-pra-pradedka Groverja je poslal na čiščenje. Vendar je na poti nazaj iz čistilnice kip padel v Adventure Bay. Tačke na patrulji se morajo potopiti do dna, da rešijo kip.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.