Tačke na patrulji: Kužki rešijo zajčke / Kužkospektakel (S01E13)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo zajčke / Kužkospektakel je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo zajčke (Pups Save the Bunnies)

Kopica ljubkih zajčkov je prišela na korenčkovo gredo kmetice Yumi. Tačke na Patrulji jih morajo ujeti in preseliti v popolnoma nov dom. Ali lahko Tačke pomagajo zajčkom in kmetici Yumi?

Kužkospektakel (Pup-Tacular)

Medtem, ko so ostali člani Tačk na Patrulji reševali župana Dobroto in Piščeleto, ter preverjali tovornjake, se mora Roki soočiti s svojo akvafobijo, da ga Katja lahko prijavi v predstavo Kužkospektakel. Če Roki ne bo pripravljen, bo morda Katja morala počakati zelo dolgo na naslednjo predstavo, Mačjispektakel.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.