Tačke na Patrulji: Kužki rešijo vesoljca / Kužki rešijo letečo žabo (S02E02)

Tačke na Patrulji: Kužki rešijo vesoljca / Kužki rešijo letečo žabo je celotna dvojna epizoda risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol) v slovenščini.

Kužki rešijo vesoljca (Pups Save the Space Alien)

Vesoljček pristane na Zemlji pri kmetici Jumi. Riki in Tačke poskušajo rešiti vesoljca in popraviti njegovo vesoljsko ladjo, da bi se lahko vrnil domov.

Kužki rešijo letečo žabo (Pups Save a Flying Frog)

Maršal dobi novega ljubljenčka, hišno žabo. Žabica skoči v Silin helikopter pred velikim tekmovanjem v skakanju žab.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.