Tačke na patrulji: Kužki rešijo Valindo / Kužki rešijo veliko kost (S02E21)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo Valindo / Kužki rešijo veliko kost, je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo Valindo (Pups Save Walinda)

Sila in Maršal pomagata kapitanu Turbu pri načrtovanju posebnega praznovanja za mroža Valija, le da Valija ni na spregled! Zuma se potopi, da bi ga poiskal pod vodo, medtem ko se Sila dvigne visoko v zrak, da pregleda zaliv. Ko najdejo Valija, ni sam, ampak ima posebno prijateljico, Valindo! Stvari postanejo še bolj razburljive, ko druščina odkrije, da bosta Vali in Valinda dobila otroka. Mroži skačejo in se obračajo naokoli in praznujejo, in ko se Valinda potopi globoko, se nenadoma zaplete v sidrno verigo. Treba jo je rešiti!

Kužki rešijo veliko kost (Pups Save a Big Bone)

Kapitan Turbo in njegov bratranec Franci sta sredi arheološkega izkopavanja, ko se pečina, na kateri sta, zruši vse okoli njih. Ostala sta na zelo majhnem, zelo visokem kosu police. Toda skalni plaz je odkril prav tisto dinozavrovo kost, ki sta jo iskala! Čas je, da pokličete Tačke na patrulji! Ruševine odstranijo, da naredijo prostor za Maršalovo lestev. Uh-oh, tudi lestev ne doseže Francija in kapitana Turba. Na Sili je, da enega za drugim dvigne iz zraka, medtem ko Robijev žerjav reši veliko dinozavrovo kost. Zahvaljujoč skupinskemu delu kužkov ima zaliv Pustolovščin celotno dinozavrovo okostje na ogled tik pred mestno hišo!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.