Tačke na patrulji: Kužki rešijo šolski dan / Kužki prižgejo luči (S01E16)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo šolski dan / Kužki prižgejo luči je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo šolski dan (Pups Save a School Day)

Danes je Aleksov prvi šolski dan, a je izgubil nahrbtnik! Tačke na patrulji se strinjajo, da mu ga bodo pomagali najti. Lažje reči kot storiti. Aleks se ne spomni, kje ga je izgubil, njegov nahrbtnik je lahko na številnih mestih okoli Adventure Baya. Kužki bi morali preizkati vso mesto v zelo kratkem času, preden pride šolski avtobus. Ali lahko Tačke na patrulji najdejo nahrbtnik, preden šolski avtobus pobere Aleksa?

Kužki prižgejo luči (Pups Turn on the Lights)

Danes je Bronov rojstni dan in ostale tačke, s pomočjo Katje, pripravljajo Bronovo rojstnodnevno zabavo presenečenja. Med pripravami močan veter zlomi krak vetrnice na vetrni elektrarni in povzroči izpad elektrike. Ali lahko Tačke na patrulji ponovno prižgejo elektriko in pravočasno pripravijo Bronu presenečpenje za rojstni dan?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.