Tačke na patrulji: Kužki rešijo šov talentov / Kužki rešijo peko koruze (S02E10)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo šov talentov / Kužki rešijo peko koruze je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo šov talentov (Pups Save a Talent Show)

V Adventure Bay je dan talentov! Županja Dobrota je navdušena, a se boji, da ne bo dovolj nastopov! Rikijivi super nadarjeni kužki lahko zagotovo pomagajo. Tačke na patrulji ustvarijo glasbeno skupino, ki jo vodita njihova čudovita pevca, Robi in Maršal! Pred šovom talentov kmet Al zaide v težave na kmetiji in Riki potrebuje pomoč Robija. Bo rešil kmetijo in pravočasno prišel na šov talentov?

Kužki rešijo peko koruze (Pups Save the Corn Roast)

Riki in Tačke na patrulji pomagajo kmetu Alu pripraviti njegovo letno koruzno pečenko, skupaj z labirintom v koruznem polju! Bettina po nesreči prevrne vroče oglje za peko na žaru na spravljeno koruzo. Koruza začne pokati in pokati in pokati in popoka v ogromno POKOVK! Labirint je napolnjen s pokovko in Piščeleta je notri! Bron jo mora poiskati s svojim vohunskim dronom, medtem ko Maršal pospravi razgreto oglje. Čas je, da se oglasite!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.