Tačke na patrulji: Kužki rešijo smrkanje / Kužki in koča duhov (S02E17)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo smrkanje / Kužki in koča duhov je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo smrkanje (Pups Save a Sniffle)

Tačke na patrulji je ravno na tem, da podaljša svoje zadnje reševanje, da bi kmetu Alu pomagala ujeti njegova pobegla prašiča, Emmo in Cornyja. Nenadoma Bron kihne, nato Zuma kihne in v trenutku, ko se Sila pridruži skupini bolnih kužkov. Maršal ima polne roke dela! Samo Roki in Robi sta dovolj zdrava, da se pridružita Rikiju pri kmetu Alu. Na srečo je Aleks tam in je pripravljen pomagati pri popravilih in spraviti prašiča nazaj v ogrado.

Kužki in koča duhov (Pups and the Ghost Cabin)

Prihajajo strašljivo dobri časi, ko Jaka čisti staro rudarsko kočo v gozdu, da bi jo preuredil v smučarsko kočo! Robi in Roki z veseljem priskočita na pomoč, dokler njuno kosilo ne izgine. In ko Jaka vidi, da njegova škatla za kosilo odhaja, je čas, da pokličejo Tačke na patrulji! Riki vodi ekipo skozi razkritje mita o duhovih in odkrije navdušenja, ki jih prinaša družina drobnih bitji.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.