Tačke na patrulji: Kužki rešijo pustolovščino / Kužki rešijo presenečenje (S02E18)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo pustolovščino / Kužki rešijo presenečenje je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo pustolovščino (Pups Save an Adventure)

Aleks si prizadeva pridobiti svojo značko požarne varnosti pri skavtih in kdo bi mu bolje pomagal pri učenju vsega o požarni varnosti kot Maršal in Tačke na patrulji! Vsi mladiči se pridružijo Aleksu in gospodu Porterju v njihovem kampu in opravijo vse korake za kurjenje in gašenje taborniškega ognja. Aleks mora preizkusiti svoje na novo pridobljene veščine, ko prestrašen jelen raztrese pepel in razgreto oglje po kampu.

Kužki rešijo presenečenje (Pups Save a Surprise)

To je le še en običajen dan v zalivu Zabave, saj so Tačke na patrulji poklicane na dolžnost. Najprej morajo pomagati gospodu Porterju, ki je obtičal v štoru! Na srečo je Maršalove vodne topove mogoče napolniti s paradižnikovim sokom. Po tistem smrdljivem reševanju jih pokličejo v mestno hišo, da rešijo Piščeleto z vrha stavbe. Ko Bronova mreža ujame padajočo Piščeleto, vsi mladiči opazijo, da je mestna hiša okrašena za veliko praznovanje. Presenečenje! Danes je dan Tačk na patrulji. Hov, hov, Hura!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.