Tačke na patrulji: Kužki rešijo prijatelja / Kužki rešijo slepo potnico (S02E15)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo prijatelja / Kužki rešijo slepo potnico je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo prijatelja (Pups Save a Friend)

Maršal se počuti, kot da njegova nerodnost nenehno kvari zabavo njegovih prijateljev. Zato se Marshall odloči vzeti odmor in odide v gozd. Ko tačke opazijo, da Maršala ni v patrolnem stolpu, začnejo ukrepati, da ga najdejo in pripeljejo nazaj.

Kužki rešijo slepo potnico (Pups Save a Stowaway)

Ekipa Tačk na patrulji je še na enem potovanju – tokrat v ledeno tundro, da bi Jaki pomagala šteti pingvine. Ne vedo, da je na avtobusu tudi nič hudega sluteča slepa potnica Kali. V želji, da bi prišla domov, se Kali znajde na Everestovem plugu, mladiči pa morajo rešiti pobeglo muco.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.