Tačke na patrulji: Kužki rešijo priboljške / Kužki dobijo prevoz (S01E09)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo priboljške / Kužki dobijo prevoz sta dve brezplačni celi epizodi slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo priboljške (Pups Save the Treats)

Na snežen in leden dan, kombi gospoda Porterja zdrsne po ledu. Če led poči, bo padel v dno zaliva, v tovornjaku pa je vsa hrana in priboljški za mladičke! Ali lahko Riki, Zuma in Bron rešijo tovornjak, preden prelomijo led?

Kužki dobijo prevoz (Pups Get a Lift)

Kati in Cali sta obtičali na Jakovi gori. Robi prosi Rikija, naj izbere njega, a Riki namesto njega izbere Marshaša in Rokija. Robi je žalosten. Kasneje Riki izbere Robija, da naredi stopnišče, s katerim bi spravili Katii in Cali dol, saj je hrib prestrm za Marshallov tovornjak.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.