Tačke na Patrulji: Kužki rešijo potapljaški zvon / Kužki rešijo bobre (S02E04)

Tačke na Patrulji: Kužki rešijo potapljaški zvon / Kužki rešijo bobre je dvojna celotna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol)

Kužki rešijo potapljaški zvon (Pups Save the Diving Bell)

Kapitan Turbo in njegov bratranec Franček se odpravita potapljati pod morsko gladino, da bi posnela sliko redkega morskega polža – edina težava je, da se njun potapljaški zvon zatakne in obstane na dnu zaliva! Na pomoč prihaja Riki in Tačke na patrulji, ki imajo ravno pravšnjo rešitev – Zumino novo podmornico!

Kužki rešijo bobre (Pups Save the Beavers)

Huda nevihta odnese jez bobra Chompyja, zato začne nabirati les na kmetiji kmetice Yumi! Riki in Tačke morajo popraviti porušen hlev in ograjo na kmetiji. A to je šele začetek. Chompy je glodal les po vsem mestu! Bron mora izslediti zaposlenega bobra, medtem ko preostali Tačke pomagajo obnoviti Chompyjev dom.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.