Tačke na patrulji: Kužki rešijo pico / Kužki rešijo Silo (S02E24)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo pico / Kužki rešijo Silo, je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo pico (Pups Save a Pizza)

Aleks in g. Porter dostavljata svoje super posebno testo za pico za veliko zabavo s pico na Jakovi gori, ko kombi uide izpod nadzora, prebije zaščitno ograjo in negotovo obvisi na koncu pečine! Riki pošlje Silo, da reši Aleksa in g. Porterja ter ju dvigne na varno. Maršal poskrbi, da so vsi v redu, medtem ko Bronov vitel povleče kombi nazaj na cesto. Everest nato sprosti pot. Na koncu se kužki zberejo, da spečejo najboljšo pico vseh časov!

Kužki rešijo Silo (Pups Save Skye)

Sila je na poti na Jakovo goro, da bi se srečala z Everestom in Asom, ko pride nevihta, jo odpihne in pristane v snegu. Letalo je pokvarjeno, krilo je zlomljeno in Sila mora preostanek poti preplezati peš. Asov in Bronov dron iščeta Silo. Najdejo jo, a ji ne morejo pomagati na strmi gori! Riki zato pokliče Everest, ki je pripravljena za pot skozi sneg in led! Sila in njen novi prijatelj zajček se s sankami odpeljeta do brunarice na toplo mleko in pasje piškote.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.