Tačke na patrulji: Kužki rešijo papagaja / Kužki rešijo čebeljo matico (S02E12)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo papagaja / Kužki rešijo čebeljo matico je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo papagaja (Pups Save the Parrot)

Riki in Tačke na patrilji se odpravjo v džunglo v Patrollerju, da bi svojemu dobremu prijatelju Karlosu pomagali najti njegovo izgubljeno papigo Matejo! Edina težava je, da je gosta džungla polna živobarvnih eksotičnih živali in rastlinskega sveta! To ne bo lahko, a kužki imajo vsa prava orodja za to iskanje in reševanje.

Kužki rešijo čebeljo matico (Pups Save the Queen Bee)

Ko kapitan Turbo opazi, da luč v njegovem svetilniku ne deluje pravilno, odkrije, da je v njej VELIK čebelnjak! Riki in Tačke na patrulji morajo pomagati kapitanu Turbu premakniti panje in zaposlene čebele čez zaliv do kmeta Ala, kjer je za čebelice varen in veliko boljši dom.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.