Tačke na patrulji: Kužki rešijo morsko kužiko (S02E13)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo morsko kužiko je celotna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (originalni naslov risanke je PAW Patrol: Pups Save a Mer-pup).

Tačke in kapitan Turbo taborijo pod zelo redko magično Mer-Moon, se začnejo dogajati čarobne stvari. Silo, Zumo in celo Rokija začara čarobna pesem in jih spremeni v morske tačke. Očarani izvajajo podvodno reševanje na potopljeni stari ladji. Kapitan Turbo in Riki pomagata tako, da se s svojim potapljaškim zvoncem potopita globoko na dno zaliva, da pomagata mami-morski-mami in njenemu dojenčku.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.