Tačke na Patrulji: Kužki rešijo morske želvice / Kužki in velik mladiček (S01E02)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo morske želvice / Kužki in velik mladiček je brezplačna celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo morske želvice (Pups Save the Sea Turtles)

Mladički morskih želv so se izlegali na drugi strani ceste blizu plaže. Ne morejo priti do vode, ne da bi prečkali cesto. Nevarno je, okoli so avtomobili, rolkarji, skuterji in vsi lačni poredni galebi. Jih bodo Tačke na patrulji uspeli varno spraviti čez cesto?

Kužki in velik mladiček (Pups and the Very Big Baby)

Tačke na patrulji so spet v akciji. Mladič kita se je naplavil na obalo. Riki in njegovi kužki ga morajo rešiti. Poskrbeti morajo, da bo kitek spet združen s svojo mamo. Ali tačke lahko rešijo?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.