Tačke na Patrulji: Kužki rešijo Jako / Kužki rešijo parado (S02E03)

Tačke na Patrulji: Kužki rešijo Jako / Kužki rešijo parado je celotna dvojna epizoda risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol) v slovenščini.

Kužki rešijo Jako (Pups Save Jake)

Bron in Jaka gresta globoko v jamo, ko se Jaka z gležnjem zagozdi v razpoko med skalami! Riki, Robi s svojim novim udarnim kladivom in Maršal s svojo novo opremo za prvo pomoč morajo nemudoma priti v jamo in rešiti Jako!

Kužki rešijo parado (Pups Save the Parade)

Riki in Kužki morajo pomagati pri organiziranju parade. Katjina mobilna kad poleti v nebo, ker Aleks nanjo natakne preveč balonov. Čas je za akcijo, da kad spravijo nazaj na tla.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.