Tačke na patrulji: Kužki rešijo hov in roll šov / Kužki rešijo orla (S02E25)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo hov in roll šov / Kužki rešijo orla, je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo hov in roll šov (Pups Save the Woof and Roll Show)

Luka Zvezda prihaja v zaliv Zabave! Celo mesto se veseli nastopa rock zvezde, še posebej Robi in županja Dobrota. Na veliki dan se Tačke zbudijo v zmedi, saj je neurje razdejalo celotno mesto; vključno z odrom. Tačke na patrulji so zaposlene s popravljanjem odra in zbiranjem nestrpnega občinstva, ko Luka pokliče in pove, da je obtičal na drugi strani mostu zunaj mesta. Riki pošlje Zumo in Silo, da pripeljeta Luka in njegovo opremo z nasprotne strani mostu na varno, nato pa še na oder, kjer navduši občinstvo z malo pomočjo Robija

Kužki rešijo orla (Pups Save an Eagle)

Med uživanjem na pohodu po gozdu nahrbtnik županje Dobrote zdrsne po strmini skupaj s Piščeleto! Nahrbtnik pristane nedaleč stran od orlovega gnezda. Županja Dobrota je prepričana, da bo Piščeleta orlovo kosilo! Riki pokliče Brona, da dvigne nahrbtnik, in Maršala za vsak primer, če še kaj zgodi piščančku. Med reševanjem Piščeleta, ugotovijo, da je orlica ujeta v vrvico in privezana na lastno gnezdo. Sila premaga svoj strah in reši orla tako, da izvede nekaj zapletenih manevrov, se orlo dovolj približa in pregrizne vrvico ter osvobodi veličastno ptico.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.