Tačke na patrulji: Kužki rešijo Francija / Kužki rešijo poskočne pingvine (S02E22)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo plavatujočega Francoisa / Kužki rešijo poskočne pingvine, je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol). SLOSiNH.

Kužki rešijo Francija (Pups Save a Floundering Francois)

Kapitan Turbo in njegov bratranec Franci opazujeta bele kite v zalivu Pustolovščin, ko njun čoln zadene skalo in se začne potapljati! To reševanje bo potrebovalo vse tačke na krovu. Bronov vitel lahko potegne čoln do doka, medtem ko Robijev žerjav dvigne en konec, da ga Roki popravi. Ko je spet v obliki ladje, Franci odpluje nazaj v zaliv. Edina težava je, da se pripravlja nevihta. Ujame ga divje vreme in ga vrže čez krov! Riki in kapitan Turbo rešita čoln brez posadke, medtem ko Zuma in Sila najdeta Francija, ki jaha belega kita!

Kužki rešijo poskočne pingvine (Pups Save the Pop-up Penguins)

Riki in Tačke na patrulji uživajo v sončnem poletnem dnevu na plaži, ko jih pokliče g. Porter. Z Aleksom sta bila na železniški postaji, da bi prevzela naročilo velike zamrznjene ribe, ki je izginila! Ribo je pojedlo nekaj slepih pingvinov, ki so se razkropili po vsem zalivu Pustolovščin. Tačke na patrulji morajo najti te pingvine in jih spraviti nazaj v deželo ledu in snega, preden jih zadane toplotna kap. Bronov dron sledi enemu pingvinu in njegova mreža ga ujame. Naslednjega pingvina izsledijo v Katjinem salonu za male živali, medtem ko Maršal poskrbi, da ostane miren in varen. Mladiči zvabijo zadnjega pingvina nazaj na železniško postajo, da se lahko v zmrzovalniku odpelje domov.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.