Tačke na patrulji: Kužki rešijo duha / Kužki rešijo predstavo (S02E05)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo duha / Kužki rešijo predstavo je cela dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo duha (Pups Save a Ghost)

Skrivnostni duh ponoči povzroča opustošenje okrog Razglednika. Tačke in Brone v njegovi novi vohunski opremi so duhcu, ki straši, pripravili zasedo, da bi ga ujeli!

Kužki rešijo predstavo (Pups Save a Show)

Tačke na patrulji nameravajo uprizoriti srednjeveško predstavo na mestnem trgu, a kulisa gradu, ki ga je naredil kapitan Turbo, se na koncu zruši in ga ujame! Riki in Tačke morata rešiti Turba. Skupaj z Maršalom v njegovi novi opremi za prvo pomoč. Maršal mora nato rešiti gledališko predstavo, ko Bron zboli in ne more igrati glavne vloge!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.