Tačke na patrulji: Kužki rešijo družino slonov / Kužki in nagajivi mucki (S02E14)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo družino slonov / Kužki in nagajivi mucki je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo družino slonov (Pups Save an Elephant Family)

Kužki so na potovanju z Tačjim avtobusom v savano, kjer se srečajo z oboževalci foto safarija kapitana Turba in njegovim bratrancem Francijem Turbom. Sredi noči tabornike prebudi vsiljivec, za katerega se izkaže, da je izgubljeni slon mladič z imenom Gilda. Tačke na patrulji morajo poiskati Gildino mamo ali očeta in ponovno združiti slonjo družino. Ko najdejo mamo, morajo opraviti še eno reševanje, da jo spravijo iz globoke grape.

Kužki in nagajivi mucki (Pups and the Mischievous Kittens)

Adventure Bay je bil izbran za finalista tekmovanja za Najbolj urejeno mesto in zdi se, da bo zmagal! Župan Humdinger iz sosednjega mesta v Adventure Bay pošlje svojo ekipo nagajivih muck z imenom Katastrofe. Poredni mucki skoraj pokvarijo vse, kar je na vidiku. Župan Dobrota zato pokliče Tačke na patrulji, da pomagajo urediti mesto v pravo obliko!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.