Tačke na patrulji: Kužki rešijo dirko županov / Kužki rešijo roparski plen (S02E20)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo dirko županov / Kužki rešijo roparski plen je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo dirko županov (Pups Save the Mayor’s Race)

Danes je vsakoletna županova tekma in županja Dobrota je odločena, da bo dala vse od sebe. Tudi župan Humdinger je odločen dati vse od sebe; njegov najboljši goljufivi zvijačni načrt doslej. Tekmovalci za župana morajo veslati s čolnom, plavati in nato preteči peš do cilja! Kužki so zaposleni, županji Dobroti morajo pomagati pri usposabljanju in odpraviti škodo povzročeno od župana Humdingerja. Najprej Roci popravi luknjo, ki se je skrivnostno pojavila v čolnu županje. Bron se ukvarja s primerom kako preprečiti polivanje koruznega olja po dirkalni poti. Medtem pa Sila pomaga rešiti župana Humdingerja, ki se ujame v svoje neumne načrte. Goljufi nikoli ne zmagajo!

Kužki rešijo roparski plen (Pups Save an Outlaw’s Loot)

Riki pomaga županji Dobroti pospravljati po stari koči Ravbarkomanda, ko naletita na zemljevid zakopanega zaklada. Ta zaklad bi bil čudovit dodatek k muzeju v zalivi Pustolovščin! Župan Humdinger ima druge načrte; pograbi zemljevid in pobegne iskat plen za gradnjo lastnega muzeja. Bronov Dron se spusti, da bi našel župana in tačke mu sledijo skozi gozd. V naglici, da bi prehitel Tačke na patrulji, župan Humdinger potuje čez nevaren stari most. Most se zruši in žipan prestrašen visi binglja nad globokim kanjonom. Riki pokliče Everesta in kužki rešijo župana Humdingerja!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.