Tačke na patrulji: Kužki rešijo deskarsko tekmovanje / Kužki rešijo morsko kokoš (S02E23)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo deskarsko tekmovanje / Kužki rešijo morsko kokoš, je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo deskarsko tekmovanje (Pups Save a Snowboard Competition)

Jaka in Everest sta navdušena, saj je danes dan velikega tekmovanja v deskanju na snegu, dokler ne pogledata ven in vidita, da je proga popolnoma pokrita s snežno odejo. ikir pošlje Everesta, da očisti progo, Bron označi pot s svojimi stožci, Robi pa zgradi skakalnice s svojo napravo. Proga je urejena in tekma se lahko začne, vendar morajo Tačke na patrulji ponovno reševati. Nekaj muckov posadke Muco-strofke zaide s proge, naravnost s pečine. Everest uporabi svojo vrv s kljuko, da spusti Rikija po robu pečine in ju potegne nazaj na varno.

Kužki rešijo morsko kokoš (Pups Save a Chicken of the Sea)

Ajoj! To je pozdrav nove programske opreme za potapljaški zvon kapitana Turba. Turbo se namerava preizkusiti v podvodni pustolovščini, a mu Piščeta, Kali in galeb nagajajo. Nadobudne živali sprožijo nadzorno ploščo in potapljaški zvon se potopi na dno zaliva. Čas je za Tačke na patrulji! Zumina podmornica se uspe dovolj približati, da zasidra zvonec. Riki in Zuma se naprezata, da zvonec vrneta na površje. Maršal pregleda živali in se prepriča, da so v redu, Roki pa popravi potapljaški zvon.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.