Tačke na patrulji: Kužki rešijo cirkus / Piščeleta (S01E07)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo cirkus / Piščeleta je brezplačna celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo cirkus (Pups Save the Circus)

Ellie, slončica iz cirkuškega vlaka, je pobegnil in se sprehaja po Zalivu Pustolovščin! Njena mama Eunice je zaskrbljena in jo išče. Tačke na patrulji ji priskočino na pomoč. Bodo Rikijevi kužki zmogli najti Ellie in pomiri Eunice?

Piščeleta (Pup a Doodle Do)

Piščeleta, kokoška županje Dobrote, je na prostosti. Riki in Tačke na patrulji morajo najto Piščeleto, preden bo prepozno. Županja Dobrota in njena kokoška imata namreč danes dan otprtih vrat v Zalivu Pustolovščin.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.