Tačke na patrulji: Kužki rešijo četvorko / Kužki rešijo Aleksa (S01E15)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo četvorko / Kužki rešijo Aleksa je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo četvorko (Doggies Save a Hoedown)

Tačke na patrulji se imajo odlično na četvorki v Zalivu Pustolovščin, a težave se kmalu nakopičijo, ko se krave kmeta Ala prestrašijo in pobegnejo po vsem zalivu. Ali lahko Kužki spravijo krave nazaj na varno, preden poteptajo vse zbrane na četvorki?

Kužki rešijo Aleksa (Doggies Save Alex)

Medtem, ko se mucka Kali igra s svojo najljubšo igračo na kmetiji kmetice Yumi, se zagozdi na vrhu silosa, kar je zelo nevarno. Tačke na patrulji morajo pomagati prestrašeni mački, preden pade, in samo Aleks ima rešitev.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.