Tačke na patrulji: Kužki rešijo Božič (S01E11)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo Božič je slovenska sinhronizirana risanka za otroke. Originalni naslov je PAW Patrol: Pups Save Christmas

Božični večer je tik pred vrati, v zalivu Pustolovščin pa vlada pravo praznično vzdušje. Tačke na patrulji in prebivalci nestrpno pričakujejo prihod Božička. A njihovo veselje prekine močan snežni vihar, ki prisili Božička in njegove sani k zasilnemu pristanku. Sani so poškodovane, Božična darila pa so razmetana po zasneženem pobočju.

Ker je Božič ogrožen, županja Dobrota pokliče na pomoč Tačke na patrulji. Riki in kužki se z veseljem odzovejo klicu in se z reševalnimi vozili odpravijo na zasneženo goro, da rešijo praznično veselje.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.