Tačke na patrulji: Kužki rešijo Asa / Kužki rešijo poroko (S02E09)

Tačke na patrulji: Kužki rešijo Asa / Kužki rešijo poroko je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki rešijo Asa (Pups Save Ace)

Silin najljubši pilot kaskader, Ace Sorensen, se odpravlja v zaliv Zabave, da bi pripravil fantastičen letalski šov. Tik pred prihodom ima težave z motorjem! Sila in Tačke na patrulji morajo rešiti Aca in njegovo letalo, da se bo predstava lahko nadaljevala!

Kužki rešijo poroko (Pups Save a Wedding)

Kmet Al in kmetica Yumi se poročita! Hlev kmetice Yumi je okrašen za veliki dan in vsi kužki pomagajo, toda zapiha močan veter in pride velika nevihta ter podre steno hleva! Riki in Tačke na patrulji morajo rešiti hlev in dan – poročni dan!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.