Tačke na patrulji: Kužki pustijo Maršala samega doma / Kužki rešijo srnjad (S02E11)

Tačke na patrulji: Kužki pustijo Maršala samega doma / Kužki rešijo srnjad je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki pustijo Maršala samega doma (Pups Leave Marshall Home Alone)

Riki in Tačke na patrulji se odpravijo na enodnevni trening padalstva. Maršal se odloči, da bo ostal doma, zaradi strahu pred višino. Ni kaj, pazil bo dom! Katja v tem času kliče na pomoč v sili. Mucki, ki jih je varovala, so pobegnili in tekajo po vsem zalivu Zabave! Na Maršalu je, da poišče vse mucke, pri tem mu pomagajo vse Tačke na patrulji!

Kužki rešijo srnjad (Pups Save the Deer)

Kapitan Turbo se odpravi na ribolov pod ledom in najde trop jelenov, ki so obtičali na spolzkem ledu! Gotovo so poskušali priti čez zamrznjeni zaliv po hrano! Riki in Tačke na patrulji hitijo na pomoč! Skupaj pomagajo, da bi mamo in očeta jelena spravila z ledu, vendar opazita, da je jelenček obstal na zasneženem hribu! Riki za pomoč pokliče pravega snežnega kužka, ki bo rešil zapleteno situacijo – Everesta!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.