Tačke na patrulji: Kužki na ledu / Kužki in snežna pošast (S01E06)

Tačke na patrulji: Kužki na ledu / Kužki in snežna pošast je brezplačna celotna dvojna epizoda sinhronizirane risanke v slovenščino Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki na ledu (Pups on Ice)

Snežni dnevi so se vrnili v Zaliv Pustolovščin. Riki in kužki se odločijo, da gredo na Jakovo goro, da bi deskali na snegu. Vendar pa Jaka in Aleks obtičita med skalo in mrzlim mestom. Ju lahko Tačke na patrulji rešijo? Če ne pohitijo, bo lahko prepozno!

Kužki in snežna pošast (Pups and the Snow Monster)

Na Jakovi gori je skrivnostna pošast in straši vse ljudi, ki so prišli smučat. Riki in Tačke na patrulji morajo ugotoviti kdo straši na smučišču. Kaj je pustilo čudne sledi v snegu? Je to lahko snežna pošast? Če ne najdejo, kaj je, bodo morda morali za vedno zapreti smučišče!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.