Tačke na patrulji: Kužki lajajo z dinozavri (S02E26)

Tačke na patrulji: Kužki lajajo z dinozavri, cela epizoda slovenske sinhronizirane risanke (originalni naslov animirane serije PAW Patrol:Pups Bark with Dinosaurs Season 2 Episode 26).

Tačke na patrulji so na velikem arheološkem izkopavanju v džungli. Pomagaju kapitanu Turbu, ki išče fosile dinozavrov. Tam odkrijejo tri dinozavrova jajca. Preden ugotovijo, kaj se dogaja, se jajca začnejo izlegati in po zalivu Zabave tekajo trije mladiči dinozavrov! Na reševanje so pripravljeni vsi, ko Riki pošlje kužke, da ujamejo dinozavre. Županja Dobrota in gospod Porter poročata, da dinozaver uničuje restavracijo. Drugi dinogaver je na železniških tirih. Robi se spoprijatelji z mladičem in ga zvabi s tira. Medtem ko Bron, Sila in Maršal zbirajo druga dva mladiča, Roki pripravi svoj raztrosevalnik, ga napolni s klobasami, ki lačnega dinozavra zvabijo nazaj domov v džunglo. Kmalu so vsa prazgodovinska bitja spet tam, kjer bi morala biti. Ravno pravi čas, da se Robi prebudi iz svojih najbolj živih sanj doslej.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.