Tačke na patrulji: Kužki in velika zmrzal / Kužki rešijo košarkarsko tekmo (S02E08)

Tačke na patrulji: Kužki in velika zmrzal / Kužki rešijo košarkarsko tekmo je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki in velika zmrzal (Pups and the Big Freeze)

Zimska ledena nevihta povzroča težave po vsem mestu. Avto župana Dobrote je trčil v led in obstal v snegu. Riki in Tačke na patrulji hitijo na pomoč, vendar ceste niso edino, kar je prizadel led. Vlak ne more zavirati na ledenih tirih in se prehitro pelje proti ogromnemu snežnemu nanosu! Riki, Robi in Everest morajo priti pravočasno in očistiti ves sneg in led!

Kužki rešijo košarkarsko tekmo (Pups Save a Basketball Game)

Župan Dobrota izzove košarkarsko ekipo iz sosednjega mesta na tekmo. Edina stvar, ki županu Dobroti manjka, je košarkarska ekipa! Na pomoč pokliče Rikija in Tačke na patrulji. Riki misli, da bodo tačke odlična ekipa! Tačke postanejo All-Stars mesta in potrebovali bodo vse, vključno z nejevoljnim Maršalom, da se pripravijo in pomagajo zmagati v igri za župana Dobroto in mesto.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.