Tačke na patrulji: Kužki in trikolesnik / Kužki gasijo ogenj (S01E08)

Tačke na patrulji: Kužki in trikolesnik / Kužki gasijo ogenj sta brezplačni celotni dvojni epizodi slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki in trikolesnik (Pups Pit Crew)

Tačke na Patrulji morajo tokrat pomagati Aleksu popraviti njegov super trikolesnik. Aleks mora biti bolj previden in potrpežljiv. Toda Aleks gre vseno prehitro! Riki in kužki gredo hitri lov, da bodo rešili Aleksa.

Kužki gasijo ogenj (Pups Fight Fire)

Maršal bo poskušal podreti rekord najhitrejšega gasilskega kužka na svetu. Pridno trenira, toda med treningom po nesreči zlomi svojo lestev in se ne počuti preveč samozavestno. Ali lahko preostali člani Tačk na patrulji svojemu prijatelju pomagajo povrniti njegovo samozavest? Bo Maršal postal najboljši gasilec na svetu?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.