Tačke na patrulji: Kužki in težave v džungli / Kužki rešijo čredo (S02E07)

Tačke na patrulji: Kužki in težave v džungli / Kužki rešijo čredo je celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki in težave v džungli (Pups Jungle Trouble)

Tačke na patrulji se odpravijo v džunglo v mobilnem Razgledniku, da bi srečal Rikijevega 10-letnega dopisovalca Karlosa. Srečata se tudi s staro prijateljico, opico Mandy! Mandy, ki še vedno zna vse svoje stare trike, nagaja Rikiju in kužkom. Divji lov na poredno opico skozi džunglo pripelje do zakletega templja. Zdaj morajo Riki in Tačke na patrulji rešiti opico Mandy iz starodavnih ruševin in se pri tem izogniti vsem pastem!

Kužki rešijo čredo (Pups Save a Herd)

Bron sodeluje v pastirskem tekmovanju in za vajo začne voditi ljudi po mestu. To povzroči več težav kot koristi. Kmet Ali pokliče Rikija in Tačke na patrulji za pomoč pri popravilu ograje in mirkanju črede ovac! Zdaj morajo kužki popraviti ograjo in Bron mora pravočasno uloviti vse ovce.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.