Tačke na patrulji: Kužki in muckostrofa / Kužki rešijo vlak (S01E03)

Tačke na patrulji: Kužki in muckostrofa / Kužki rešijo vlak je brezplačna celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki in muckostrofa (Pups and the Kitty-tastrophe)

Riki in Tačke na patrulji rešijo pogrešano muco iz Zaliva Avantur. Rešena muca je zelo navihana in poredna. Hitro uaide v tažave in kužki ji pomagajo. Maršal jo reši z vrha mestne hiše! Na koncu je mucina lastnica je presrečna, da so muco Riki in kužki končno vrnili domov.

Kužki rešijo vlak (Pups Save a Train)

Riki in Tačke na patrulji so zopet v akciji. Tokrat je skalni plaz je ujel Katie in Cali na vlaku na starem mostu! Riki in Tačke na patrulji morajo očistiti tire in osvoboditi vlak, preden se podre še več skal. Bo kužkom uspelo?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.