Tačke na patrulji: Kužki in goske / Dirka z baloni (S01E05)

Tačke na patrulji: Kužki in goske / Dirka z baloni je brezplačna celotna dvojna epizoda slovenske sinhronizirane risanke Tačke na Patrulji (PAW Patrol).

Kužki in goske (Pup Pup Goose)

Riki in Tačke na patrulji spet priskočijo na pomoč. Maršal namreč dobi novega najboljšega prijatelja, gosko Fuzzy. Riki in kužki morajo najti način, kako prepričati Fuzzyju, da ne poleti s svojo jato na jug in ostane pri Maršalu preko zime.

Dirka z baloni (Pup Pup and Away)

V Zalivi Avantur je dirka z baloni. Županja Dobrota pomotoma poleti z balonom. Riki in Tačke na patrulji ji morajo pomagati, rešiti iz balona in zmagati na dirki!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.