Tačke na patrulji: Kužki in duhovi (S01E10)

Tačke na patrulji: Kužki in duhovi je slovenska sinhronizirana risanka za otroke. Originalni naslov je PAW Patrol: Pups and the Ghost Pirate.

Noč čarovnic se bliža in v zalivu Pustolovščin se mladički Tačk na patrulji in prebivalci pripravljajo na zabavo. Medtem ko se Kapitan Turbo odpravi na plovbo s posebnimi gosti na strašljivo piratsko ladjo, mladičke čaka presenečenje, saj se ladja nenadoma odpelje! S pomočjo Sile, Rikija in ostalih se morajo soočiti z domnevnimi duhovi in rešiti noč čarovnic.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.