Tačke na patrulji: Kužki dobijo Robija / Kužki rešijo mroža (S01E12)

Tačke na patrulji: Kužki dobijo Robija / Kužki rešijo mroža je celotna dvojna risanka PAW Patrol za otroke v slovenščini.

Kužki dobijo Robija (Pups Get a Rubble)

Kako se je Robi pridružil Tačkam na patrulji? Risanka je zgodba o tem, kako se je Robi pridružil Tačkam na patrulji. gradbinec Robi je moral pomagati Jaki, ko je ta ostal ujet v plazu.

Kužki rešijo mroža (Pups Save a Walrus)

Razigrani mrož Wally je izvajal trike za kapitana Turba, vendar se med izvajanjem enega od svojih trikov zaplete v ribiško mrežo. Tačke na patrulji ga morajo rešiti, preden se utopi.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.